Nu är det dags att anmäla sig till ”årets eftersöksekipage”!

tisdag, 13 maj 2014

I år är det Jägareförbundet Blekinges tur att anordna tävlingen ”Årets eftersöksekipage”.

Skåne och Blekinge brukar ju turas om att svara för detta arrangemang, som brukar vara mycket uppskattat av deltagarna. Det brukar ju ställa höga krav på hundar och hundförare, men kan också ses som ett roligt och nyttigt träningstillfälle för tävlingsdeltagarna.

Tävlingen genomförs i Sölvesborg söndagen den 1 juni. Program tävlingsdagen:

1. Samling 09.9.00, Ryssbergsstugan, Sölvesborg

2. Tävlingsledning Arbetsgrupp Hund Blekinge

3. Tävlingsmoment: Spår. Skytte. Teori. Lydnad.

4. Övrig utrustning: Klass 1-vapen, kula + 10 skott (övnings eller jakt) EJ SLUG, GPS för egen orientering, vatten, fika

5. Ekipaget skall bestå av en eller två förare och en eller två hundar (dubbelekipage) hela tävlingen igenom. Ekipaget utser en       skytt. Hela ekipaget bedöms (uppträdande, vapenhantering, hundhantering mm) under hela dagen.

6. Avslutning med korvgrillning och prisutdelning.

Detaljer nedan:

PM för LM i Eftersök 2014 Skåne-Blekinge

Nerladdningsbara filer

PM för LM i Eftersök 2014 Skåne-Blekinge
Titel: PM för LM i Eftersök 2014 Skåne-Blekinge (0 click)
Rubrik:
Filename: pm-for-lm-i-eftersok-2014-skane-blekinge.pdf
Size: 176 KB

7 Comments to Nu är det dags att anmäla sig till ”årets eftersöksekipage”!

Trackbacks

1. Mattias Johansson