Välkommen till jägarduvan i Hässleholm 17 maj

onsdag, 14 maj 2014

Jägarduvan 17-5

Då var det mesta av banan klar inför nästa helgs lerduvestig(Jägarduvan) i Hässleholm!

Hoppas att många ställer upp i tävlingen.

Är helt övertygad att om att det är en bana som tilltalar alla som har möjlighet att delta, blev en bra bana som kommer ge mersmak, är jaktliga situationer som deltagarna kommer att ställas inför.

Banan är uppbyggd så att alla kommer känna att dom har gjort ett ”bra” resultat, dvs kommer sporra många till att fortsätta träna inför kommande jaktsäsong.

Lördagen den 17/5, anmälan mellan 09.00-13.00

Om man nu ska lita på meterologerna, så lovas det ett fantastiskt väder, mestadels sol å inget regn!

Hoppas vi ses till helgen!

Patrik Nilsson

Nerladdningsbara filer

Jägarduvan 17-5
Titel: Jägarduvan 17-5 (0 click)