Det kom två mail från Barbro Börjesson med tankar efter mentaltester i Skåne!

tisdag, 17 juni 2014

2014 Barbro med avtackningspresentSitter och försöker summera en fantastisk helg tillsammans med Jägareförbundet Skånes mentaltest-intresserade instruktörer. Underbara människor!
24 hundägare i Skåne har nu lite mer kunskap om sina hundars kvalitéer. I år har vi sluppit regnkläder och blöta spökdräkter (tack han där uppe!) och Fulltoftas förläggning har verkligen fått ett ”lyft”. Tyvärr har en förbaskat elak förkylning gjort att jag känt mig ”halvdan” men med goda medarbetare på banan och tillsammans med vännen Håkan Sköld, min med-domare, har det funkat. När intresset är stort kan man ju gå både genom eld och vatten!

Hemresan var tung. Förseningar i flygtrafiken gjorde att jag inte var hemma förrän halv två i natt och som krydda på det hade mitt bagage stannat på Arlanda. I dag har farbror doktorn satt prat-förbud på mig! – hur nu det ska gå? – och Dan är iväg till apoteket för att inhandla diverse preparat. Allt kan bara bli bättre!

Vill skicka ett STORT TACK till Uno och hans gäng för Skåne-gåsen! Och visst kan det hända att jag tar mig en flygtur på den ner genom landet . . . var inte för säkra!

Jag nämnde att en artikel om mentaltest finns på en privat hemsida och jag skickar här länken – http://www.rospigan.se/mentaltest.htm – så du kan läsa och bilda dig en uppfattning. Jag tycker den är alldeles företräfflig och det skulle vara roligt om fler får ta del av den via Jägareförbundets lokala hemsidor.

Med hälsningar

Barbro