Det finns ett par platser kvar på utbildningsjakten – pysch på råbock

torsdag, 7 augusti 2014

Passa på direkt!

Det finns ett par platser kvar på de20130831_191938n populära pyrsch/vaktjakten 23-24 augusti!

Vi samlas på lördagen vid Degeberga kyrka kl 1400.

Vi åker därefter till Södra Gärds lilla fina skjutbana och gör kontroll/inskjutning av din studsare.

Inkvarterar oss i stugor i Degeberga stugby innan det är dags för kvällspass i torn på jaktmarken.

Efter kvällspasset återsamlas vi för instruktionsmässig passning av fällt vilt – korvgrillning och utvärdering.

Avslutar med morgonpass i gryningen på söndagsmorgonen.

Vi kan ställa upp med uppsiktsjägare om så erfordras.

Du anmäler dig till vo9@jagareforbundet.se alt tfn: 044-12 93 40.

Välkommen!

2 Comments to Det finns ett par platser kvar på utbildningsjakten – pysch på råbock

1. by Thobias Ahlbin

On augusti 8, 2014 at 09:08

Passa på!!!!
    Detta bör ni inte missa! Ett fantastiskt jakttillfälle för en lite peng. Mycket trevliga & kunniga jaktledare & medhjäkpare.
    Just bocken på bilden hade jag äran att få nerlägga under förra årets jakt. Tyvärr kan jag inte närvara i år, annars hade vi träffats där.
    Mvh/ Tobbe

Trackbacks