Valpkurspremiär i Yngsjö

onsdag, 10 september 2014
Av: Linn

Valpkurs 5I helgen var det valpkurspremiär i Yngsjö. Ett trevligt och motiverar gäng slöt upp för en timmes teori innan det var dags för lite praktiska övningar i en obefolkad fårhage. Det roliga var att valparna verkade lika motiverade som sina hussar och det känns ju naturligtvis oerhört lovande för ekipagens utveckling! Ja, det är faktiskt bara hussar i denna kurs…

Efter en stunds kontaktövningar märkte man snart att valparna blev lite trötta och tappade koncentrationen, så då blev det återigen dags för lite teori i skuggan medan valparna vilade hjärnan en stund. Vilket de naturligtvis gjorde på lite olika sätt, en del snarkade gott bredvid husse medan andra tuggade lite förstrött på ett grässtrå eller två.

 

 

Valpkurs 1 Valpkurs 3

4 Comments to Valpkurspremiär i Yngsjö

Trackbacks

  1. Håkan Palm
  2. Jonas Paulsson
  3. Caroline Paulsson
  4. Maria Sandström

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.