Passa på direkt – platser kvar på andjakterna i Skarhult 16 och 22 oktober!!

fredag, 10 oktober 2014

På vår höstens första utbildningsjakt, andjakt, hade vi fulltecknat trots regn och rusk och utdelningen på jakten blev också helt godkänd. Se http://jagareforbundetskane.se/2014/10/bra-ankevader-vid-arets-forsta-andjakt-pa-skarhult/

Vi inbjuder nu till två ytterligare andjakter på Skarhult 16 resp 22 oktober. Det finns platser kvar vid båda tillfällena.

Passa därför på att anmäla dig direkt till vo9@jagareförbundet.se alt 044-12 93 40!

Har du frågor kan du ställa dessa direkt till jaktledaren Uno Strand uno.strand@gmail.com alt 0708-29 37 61.

3 Comments to Passa på direkt – platser kvar på andjakterna i Skarhult 16 och 22 oktober!!

Trackbacks

1. Lena Nyman