Glöm inte att rapportera jakthundskurser!

fredag, 21 november 2014

Påminner härmed alla Jägareförbundets jakthundsinstruktörer i Skåne, Blekinge och Kronoberg om att det nu är tid att rapportera årets jakthundskurser!

På Jägareförbundet Skånes hemsida finns förtecknat de jakthundsinstruktörer i Skåne, Blekinge och Kronoberg, som är utbildade enligt Svenska Jägareförbundets hundubildningskoncept. http://jagareforbundetskane.se/hundar/jakthundsinstruktorer/instruktorer/

Alla som finns förtecknade skall årligen rapportera in under året genomförda hundkurser.

Sammanställning av rapporterna kommer att göras och inarbetas i länsföreningarnas  verksamhetsberättelser för 2015.

Underlaget är viktigt bl a för att motivera de resurser som vi äskar för hundverksamheten i verksamhetsplaner 2016!!

Kolla också och uppdatera dina adressuppgifter.

Vi kör enligt samma principer som förra året, vilket innebär att om du jobbar i ett team tillsammans med en eller flera andra instruktörer så skall bara en i teamet rapportera in det kvantitativa och kvalitativa resultatet av kurserna.

Jag rapporterar t ex in alla kurserna som vi kör i Ystad. Eva, Nisse och Lotta behöver därför endast kolla och rapportera sina personliga adressuppgifter (motsv) samt om de har några synpunkter på önskemål om vidareutbildning.

Här kommer rapporteringslänkarna för Skåne resp Kronoberg:

Du måste rapportera/höra av dig även om du under året inte genomfört någon kurs! Hör vi inte av dig så stryks du från vårt jakthundsinstruktörsregister och kommer då inte att kallas till framtida kompletteringsutbildningar eller kurser.
Du rapporterar via internet på följande länk:

Instruktörer från Blekinge och Kronoberg kommer att få egna länkar där ni skall göra egen länsrapportering.

Hör av dig om du har några frågor.

Fortbildningsfrågorna är de samma som i fjol.

/Uno Strand