Över hundra evenemang inlagda på hemsidans kalendarium

lördag, 31 januari 2015

Jägareförbundet Skånes verksamhetsplan  2015 innehåller ett stort antal aktiviteter.

Fler än hundra nya evenemang skyttekurser, hundkurser, utbildningsjakter mm, är nu inlagda i kalendariet längst ner på startsidan.

Aktiviteterna är öppna för Jägareförbundets  samtliga medlemmar. I vissa fall prioriteras dock nya jägare.

Det finns också evenemang som är öppna för allmänheten, Jakthundens Dag på Fulltofta strövområde t ex

Utbjakt februari

Isak Per-Erik och Hunden Krut