Jonas Malmsten föreläser om modern älgforskning och älgförvaltning

måndag, 19 januari 2015

Jägareförbundet Skåne inbjuder till föreläsning av (älg) doctor Jonas Malmsten i ämnet aktuell och modern älgforskning och älgförvaltning !

Plats 1. Linnéskolans aula i Hässleholm onsdagen den 28/1 kl 19.00.

Plats 2. Naturbruksgymnasiet i Ö Ljungby torsdagen den 29/1 kl. 19.00.

Fika till självkostnadspris kommer att finnas.

VÄLKOMNA!

För Jägareförbundet Skåne

Lars-Henning Strand
tel 044-40147 mobil 0703406110

2 Comments to Jonas Malmsten föreläser om modern älgforskning och älgförvaltning

1. by Jerker Thorvaldsson

On januari 28, 2015 at 06:59

Vi var utanför Linnéskolans aula i Hässleholm i kväll för att gå på föreläsning om älgforskning, men mörkt och tillbommat, även andra var där. Var är det???????

Trackbacks

1. Kristian Tilly