Intressanta utbildningar om kronvilt, rådjur, varg och lo under våren

fredag, 6 februari 2015

Jägareförbundet har tagit initiativ till en intressant utbildningsserie i vår med temat – ”Vill du lära dig mer om?”:

Kronvilt 6 mars under ledning av kronviltsforskaren Anders Jarnemo

– Rådjur 23 mars under ledning av rådjursforskaren Petter Kjellander

Lo och varg 10 april under ledning av lo- och vargforskaren Olof Liberg

Utbildningarna genomförs på Jägareförbundets kontor i Kristianstad resp dag mellan kl 0900-1600.

Kursavgiften är 595 kr/person, inklusive  fika, lunch kursdokumentation.

Har du några frågor kontakta jaktvårdskonsulent Fredrik Jönsson, 044-12 93 40.

Anmälan till vo9@jagareforbundet.se, 04412 93 40 senast två veckor före respektive kurs!

Välkommen till intressanta utbildningar!

VILL DU LÄRA DIG MER OM KRONVILT

VILL DU LÄRA DIG MER OM RÅDJURET

VILL DU LÄRA DIG MER OM LO & VARG

1 Comment to Intressanta utbildningar om kronvilt, rådjur, varg och lo under våren