Nu har vi dragit vinnarna på MILA-mässans tävling!

tisdag, 24 februari 2015

Under Mila mässan i Malmö 12-14 februari deltog Jägareförbundet Skåne med föreläsning, hunduppvisning och en välbemannad monter. I montern fanns en tävling som besökare kunde delta i, tävlingen bestod av 7 frågor som handlade om djur, jakt och natur. Varje mässdag utsågs en vinnare som får delta vid en av utbildningsjakterna på Olahus under hösten.

Jägareförbundet Skåne gratulerar följande personer till vinsten:

Carl Tegnér, Elin Lindell och Roland Ängsteg

Vinnarna har blivit personligt kontaktade.

Bilder:

2 Comments to Nu har vi dragit vinnarna på MILA-mässans tävling!

Trackbacks

1. Mikael Wilhelmsson