Alla hundvänner hälsas välkomna till ”Jakthundens Dag” 10 maj på Fulltofta

onsdag, 6 maj 2015

JHDPå söndag – 10 maj kl 1000-1500 – hälsas alla hundvänner välkomna till Fulltofta Naturcentrum, som ligger mellan Hörby och Höör.

Jägarförbundet Skånes jakthundsinstruktörer ställer upp gratis och ger tips och låter hundägare med hundar prova på olika aktiviteter utmed en vandringsslinga i naturskön miljö. Du kan testa dina hund- och jaktliga kunskaper på de tipsfrågor som finns på slingan.

Nytt för året är att ungdomar får prova på luftgevärsskytte. Vi har också kompletterat hundmassage-stationen med lite nyheter – pilateträning och ev också kick-bikeförevisning.

Vi bjuder som vanilgt på ”jägarfika” ute på slingan. Det finns också möjlighet att fika i Fulltofta Naturcentrums lokaler och där kan du då pass på att gå runt och kolla på den mycket trevliga utställning med tema djur och natur som finns där.