Du missar väl inte ”roligare jaktskyttet” på Spillepengen 7 juni

tisdag, 19 maj 2015

Jordfräs, Styrelse intro 0667 juni kl 0900-1600 gästar Jägareförbundet Skåne Spillepengen i Malmö med arrangemanget ”roligare jaktskytte”.

Konceptet har komponerats av jaktvårdskonsulenten Fredrik Jönsson och Svensk Jakts vapenskribent Mattias Lilja och ger dig möjlighet att lufta både studsaren och hagelbössan – ett utmärkt tillfälle för jägare att förbereda sig inför kommande jakter med jägaranpassad skytteträning.

Kostnad: 300 kr. Du medför själv vapen och ammunition. Ammunition (utom udda kalibrar) kan köpas på banan.

Anmälan görs till Jägareförbundet Skåne, 044-12 93 40 el vo9@jagareforbundet.se senast 21 maj!

Medlemskap i Svenska Jägareförbundet krävs.