JAQT i Skåne är verkligen på bettet!

onsdag, 27 maj 2015
Av: Uno

JAQT Skåne är verkligen på bettet. Arbetsgruppen som håller i trådarna består av Janine Kettels, sammankallande, Pia Larsson, Carina Fridh och Ingrid Jönsson. Jaktvårdskonsulent Louis Gårdefalk är adjungerad till gruppen.

I söndags hade man samlat 20 tjejer på Ystad Jaktvårdsförenings jaktskyttebana. Fredriksberg. Alla fick en riktig genomkörare i hagelskytte. Träningen var upplagd på fyra olika stationer anpassade för tjejernas lite olika kunskapsnivåer.

Tjejerna var mycket positiva till arrangemanget och tillde skickliga instruktörerna som fanns på plats Andrew Persson, Roger Persson, Lasse Söderman, Eva Kjellander och Conny Persson.

På plats fanns också ett filmteam som filmade skytteträningen i de fantastiskt vackra omgivningarna i Ystadområdet.

Kolla länken: http://jaktflix.se/index.php/nya-filmer/item/160-jaqt-skane

Bra jobbat tjejer!

 

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.