JAKTLÄGER FÖR UNGA JÄGARE 2015

lördag, 4 juli 2015

JAKTLÄGER FÖR UNGA JÄGARE 2015

Jägareförbundet Skåne och stiftelsen Skånska Landskap arrangerar ungdomsläger den 29 oktober till den 1 november.

Vi samlas torsdag kväll den 29 oktober och avslutar söndag den 1 nov c:a 11.00.

På programmet står drevjakt på hare,rådjur och räv, uppflogsjakt på änder samt en hel dags harjakt på slätten samt hundar i aktion

Deltagaravgift 600 kr (inklusive kost och logi).

Bindande anmälan skickas till Jägareförbundet Skåne, Box 572, 29125 Kristianstad eller vo9@jagareforbundet.se senast den 16 oktober!

OBS Du måste vara medlem i Jägareförbundet (försäkringskrav).

Ange i din anmälan namn, adress och telefonnummer (gärna också  e-postadress , personnummer och medlemsnummer).

Ange också  om du om du har jägarexamen, om du har eget hagelvapen och om du behöver uppsiktsjägare.

För frågor och mer information ring Bengt Edqvist 0413-15743 eller 070-6012644.