JAQT – Du har väl inte glömt att anmäla dig till temakvällen?

onsdag, 15 juli 2015

JAQT har nöjet att bjuda in till JAKTHUND TEMAKVÄLL!

Torsdagen den 30 juli 2015, kl 18:30 till 21:00 på TEBA, Transportvägen 4, 24335, Höör.

Kl 18:30 berättar Ulrika Berge från Agria om Jägareförbundets medlemsrabatt, jakthundsförsäkring & svarar på frågor.

kl 18:45 visar TEBA grundaren Gunnel Ellman olika träningsredskap, första hjälpen produkter, samt ger tips & råd om kost för din jakthund.

Passa på gör lite after hours shopping med sänkta priser på utvalt sortiment.

Ett stort utbud av jaktkläder finns också!

Mingla under kvällen med andra kvinnliga hundägare, butikens personal & försäkrings representanter.

O.s.a. den 25 juli till jaqt.skane@gmail.com eller på JAQT Skånes Facebook-sida under ”evenemang”.

TEBA bjuder på kaffe & kaka J

1 Comment to JAQT – Du har väl inte glömt att anmäla dig till temakvällen?

1. by Liselotte Hagberg

On juli 26, 2015 at 06:31