Lyckad jakt på Skarhult för Söderslättsungdomar

torsdag, 24 september 2015
Av: Uno

DSC_0181

 

2014 vann Söderslätts jaktvårdskrets Regionfinalen av Kretskampen, en skyttetävling för ungdomar. Ungdomarna vann då en jakt i Skarhults Kronopark som ägs av Sveaskog, jaktledare Poul-Erik Jensen vägledde deltagarna vid jakten. Vinnande laget har nu varit i kronoparken där de jagade vildsvin, dovhjort, räv och grävling en kväll och en morgon satt dem ute. Ungdomarna fick fint väder vid jakten och samtliga fem deltagare hade fått se vilt som passerade. Diana var med under jakten och det blev jaktlycka för två av ungdomarna.

Stort tack till Sveaskog, Poul-Erik och funktionärer.

Foto: Poul-Erik Jensen

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.