Förkylningstider? Vi har fått ett par platser kvar även på Vitemöllejakten.

torsdag, 22 oktober 2015

Kenneth bärgar råbock med assistansVi har fått ett par sena avhopp till vår  utbildningsjakt  rådjur, hare, räv som genomförs 9 november. Kan det vara så att det är förkylningstider på gång?

Är du sugen på jakt  i detta kuperade och natursköna landskap på Skånes östkust så ta chansen och anmäl dig direkt!

Nerladdningsbara filer

Vitemöälle karta
Titel: Vitemöälle karta (0 click)
Rubrik:
Filename: vitemoalle-karta.pdf