Jägarungdomar passa på – det finns 4 platser kvar på årets ungdomsläger!

torsdag, 22 oktober 2015

_F6A5888

Jägareförbundet Skånes ungdomsläger genomförs  under ”allhelgonaveckan” 29 oktober-1 november.

Vi har fått ett par sena avhopp vilket gör att det idag finns 4 lediga platser.

Är du jägarungdom – max 25 år och medlem i Jägareförbundet – så passa på att ta denna chans till ett par dagars trevlig samvaro med möjlighet att testa några olika jaktformer karakteristiska för det skånska landskapet!