Tack för igår! Jag sköt en bock och fick mitt livs bästa jakt! Ett minne för livet…….

tisdag, 13 oktober 2015
Av: Uno

Hej!
Tack för igår! Jag sköt en bock och fick mitt livs bästa jakt! Ett minne för livet…….
Vänliga hälsningar
Martin Enström

Ovanstående mail kom dagen efter Jägareförbundet Skånes utbildningsjakt på Vitemölle.

Det är trevligt och ger nya krafter, när man får bekräftelse på att det oavlönade ideella arbete som läggs ner inom Jägareförbundet Skåne  för att nya jägare skall få en positiv introduktion i jaktens värld är värt alla ansträngningar.

Bildarkiv (foto Anders Mattsson):

1 Comment to Tack för igår! Jag sköt en bock och fick mitt livs bästa jakt! Ett minne för livet…….

  1. by Magnus Månsson

    On oktober 18, 2015 at 12:19

    Håller med fullständigt!Även om jag inte kom till skottchans så var det en fantastisk upplevelse och jag är mycket nöjd med arrangemanget.Härliga människor och välarrangerat evenemang 🙂
    Vi ses!!
    /Magnus

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.