tisdag, 13 oktober 2015

Hej!
Martin Enström

Ovanstående mail kom dagen efter Jägareförbundet Skånes utbildningsjakt på Vitemölle.

Det är trevligt och ger nya krafter, när man får bekräftelse på att det oavlönade ideella arbete som läggs ner inom Jägareförbundet Skåne  för att nya jägare skall få en positiv introduktion i jaktens värld är värt alla ansträngningar.

Bildarkiv (foto Anders Mattsson):

1 Comment to Tack för igår! Jag sköt en bock och fick mitt livs bästa jakt! Ett minne för livet…….

1. by Magnus Månsson

On oktober 18, 2015 at 12:19

Håller med fullständigt!Även om jag inte kom till skottchans så var det en fantastisk upplevelse och jag är mycket nöjd med arrangemanget.Härliga människor och välarrangerat evenemang 🙂
    Vi ses!!
    /Magnus