Lyckad utbildningsjakt på Fulltoftaområdet!

fredag, 27 november 2015

2015 Fulltofta 27 novUnder fredagen den 27 november anordnade Jägareförbundet Skåne en utbildningsjakt på Fulltofta. Det var andra gången som förbundet anordnat jakt på området. Jakten bedrevs som drevjakt på hare, rådjur och räv. Under dagen fälldes tre rådjur och fyra harar vilket var en trevlig utdelning.

Utbildningsjakterna anordnas för att ge nya och oerfarna jägare en möjlighet att få komma ut och jaga och lära sig hur det är att vara med i ett jaktlag.

Tack till alla deltagare under dagen och tack till alla funktionärer och drevfolk med hundar för ett bra arbete.

Johan Olsson