JAQT arrangerar viltmatlagningskurs för kvinnor och män

tisdag, 15 december 2015

nya fönster, tina i gualöv 118JAQT SKÅNE ARRANGERAR:

Viltmatlagningskurs!  🙂
Söndagen den 7 februari är det dags för en favorit i repris; Viltmatlagningskurs i Gualöv.

Vi lär oss hur man tillagar viltkött på bästa sätt.

Menyn består av:  2 entrérätter  3 huvudrätter  1 dessert eller kaka till kaffet. Vi avnjuter den goda middagen tillsammans.

Dag: söndag 7 februari 2016 Tid: kl. 15.00

Plats: Bo hos Tina, Gualöv. Vägbeskrivning finns på Tinas hemsida http://www.bohostina.com

Deltagaravgift: 250kr/person.

För mer information: kontakta JAQT Skåne: jaqt.skane@gmail.com

Medtag små burkar att ta hem maten som blir över i.

Anmälan: Sista anmälningsdagen är den 29 januari 2016.

Anmälan görs till Jägareförbundet Skåne. E-post: vo9@jagareforbundet.se, alt. tel: 044-12 93 40.

jaqt mat 2016

Nerladdningsbara filer

jaqt mat 2016
Titel: jaqt mat 2016 (0 click)