Utbildningsjakt rådjur/hare/räv på Olahus – Ny tid lördagen 23 januari – 2016!

tisdag, 22 december 2015

Filip Olsson med rådjur-001Jägareförbundet Skåne arrenderar en jaktmark på 240 hektar i Olahus, strax norr om Hässleholm.

Vi har anordnat några utbildningsjakter tidigare på området och inbjuder härmed till ännu en lördagen 23 januari 2016, samling kl 0900.

Jakten 11 januari ställs samtidigt in på grund av få anmälningar!

Målgrupp för utbildningsjakterna är i första hand nya jägare, men i mån av plats är även övriga medlemmar välkomna att anmäla sig. Vi kommer att anta max 12 jägare till angiven jakt.

Anmälan görs  till Jägareförbundet Skånes kontor i Kristianstad vo9@jagareforbundet.se alt 044-12 93 40 före 2016-01-18.

Ange ditt namn, mobilnummer, e-postadress, medlemsnummer i Jägareförbundet samt om du är under 25 år.

Frågor om jakten kan ställas till  jaktledaren Uno Strand på tfn 0708-29 37 61 alt e-post uno.strand@gmail.com.

Du kommer efter anmälan att få ett antagningsbesked med bestämmelser för jakten.

Deltagaravgiften 500 kr/deltagare (halva priset för ungdomar under 25 år) skall vara inbetald före jakten.