Kulvapenkurs med långhållsskytte Degeberga 16 april

måndag, 4 april 2016

Kulvapenkurs med långhållsskytte

Det är nu dags att anmäla sig till Anders  Hjortenbrinks mycket uppskattade kulvapenkurs med långhållsskytte som genomförs på Södra Gärds lilla fina skjutbana i Degeberga. Anmäl dig direkt för vi kan bara ta ett begränsat antal deltagare!

IMG_6648

Mål: Utbilda jägare i vapenkunskap och grundläggande teoretiska kunskaper om kulvapnets funktion, handhavande och egen service av vapnet, tillpassning och inskjutning av vapen, montering av kikarsikte och kolvanpassningens betydelse samt ge erfarenheter av långhållsskytte

Målgrupp: Jägare.
Uppföljning/
Styrtal:
Utvärderas med hjälp av enkät vid aktivitet. Ambition att nå minst 12 deltagare.
Tillväga-gångssätt:
(Aktiviteter)
Heldagskurs med mtrlkunskap, tillpassning av vapen, inskjutning och skjutning på längre avstånd. (Kursavgift 250 kr, egen am medförs)

Anmälan till vo9@jagareforbundet.se alt 044-129340!

Tider:
(Platser)
2016-04-16, Södra Gärds skjutbana i Degeberga.
Projektgrupp: Anders Hjortenbrink, Fredrik Jönsson
Ansvarig: Lars Bengtsson