Nu är Jägarförbundet Skåne igång med BPH-tester på Agusa!

lördag, 11 juni 2016

mms_20160611_231457

Lördagen 11 juni genomfördes de första BPH-testerna vid Jägareförbundet Skånes nyanlagda bana i Agusa Vilthägn.

Länsföreningens rutinerade jakthundsinstruktörer Marie Strauss, Marieth Johansson gjorde debut som beskrivare och Carina Hansson som testledare.

Dagens tester genomfördes i härligt försommarväder och både funktionärer och de mycket nöjda hundförarna  strålade ikapp med solen.

Läs mer om BPH-test http://jagareforbundetskane.se/2016/02/arets-inofficiella-mentaltester-for-hundar-pa-fulltofta-9-13-juni-ar-installda/

Nästa testtillfälle på Agusa är redan måndagen 13 juni och därefter lördagen 30 juli, 11 september, 30 oktober samt 13 och 26 november.

Du anmäler dig på till JF Skåne på tfn 044-129340 alt e-post vo9@jagareforbundet.se

Vad är det då för speciellt med att genomföra test i Agusa Vilthägn? Jo – vi tycker att det är en fördel att våra funktionärer där är rutinerade jakthundsinstruktörer och jägare och kan därför extra mycket om specifikt jakthundar.

Bildarkiv: