Nu drar skyttekvällarna För JAQT igång igen!

torsdag, 28 juli 2016
Av: Uno

JAQT KVINNLIGT NÄTVERK

Hej alla sommarfirande!

Snart drar våra skyttekvällar igång igen efter sommaruppehåll. I den bifogade filen ( Skyttekvällar för damer andra halvåret 2016 (003) hittar ni alla datum för andra halvåret. OBS! Vissa datum har ändrats – viktig att ni uppdaterar era hemsidor, kretssidor, facebooksidor osv.

JAQT Skåne

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.