Utbildning andjakt för hundförare och skyttar på Agusa

måndag, 15 augusti 2016
Av: Uno

Är du intresserad av att lära mer om andfåglar och jakt eller har en grundtränad apportör som du vill arbeta med då är det här utbildningen för dig!

Utbildningen vänder sig till dig som är hundförare eller jägare och du får möjlighet att fokusera på en del av jakten under ledning av instruktörer. För hundförare och hund gäller teori och apporteringsarbete vid jakt och för jägaren gäller teori och skytte på skjutbanan och vid uppflogs- o sträckjakt. Gemensamt är teorin om andfågel, jakten och tillvaratagande.

Läs mer här – Inbjudan ANDJAKTSUTB Agusa hösten 2016

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.