Fältvilt i fokus på Bjärehalvön

måndag, 19 september 2016
Av: Uno

Fältvilt i fokus
Länsföreningens fokusgrupp samlades en kväll i september på Bjäre för att få inspiration inför planeringen av länsverksamheten 2017. Bo Gunnarsson och Klas Månsson från kretsen i Åsbo-Bjäre guidade hos runt på delar av Bjäre. Gunnarsson och Månsson berättade om hur de arbetat aktivt i viltvårdsföreningen med b la viltremisser men främst med att skapa samverkansformer mellan jaktlagen och med markägare.

Bidarkiv: 


Text och Foto:
Fredrik Jönsson
Jaktvårdskonsulent

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.