Skåne försvarade titeln i kretskampen för jägarungdomar

tisdag, 13 september 2016

img_0909

Finalen i årets kretskamp för jägarungdomar genomfördes under den gångna helgen  på Sövdeborg.

Det suveräna laget från Skåne försvarade med glans titeln från förra året.

I laget ingick David Jönsson, Robin Henriksson samt brödratrion Filip, Jakob och Holger Olsson!

Gissa om Pappa Dag Olsson, ungdomsansvarig i Jägareförbundet Skåne, och lagledaren/tränaren Lars Jönsson var stolta över sina grabbar!

Läs mer  om tävlingen här http://svenskjakt.se/Start/Nyheter/2016/09/ungdomar-tavlade-val-i-kretskampen/