Årets tre utbildningsjakter/andjakter genomförda

onsdag, 19 oktober 2016

mms_20161008_111340

Ikväll (19 oktober) genomfördes den sista av årets tre utbildningsjakter/andjakter i Skarhults kronopark.

Sammanlagt har 31 skyttar, 7 hundförare deltagit på andjakterna. Ett åttiotal änder har fällts.

Vi hoppas att ”våra kunder” – nya jägare – i och med detta har fått lite hum om hur denna typ av jakt – uppflogsjakt och skymningssträck – kan gå  till, vilka säkerhetsbestämmelser som gäller och vilka regler som gäller för skyttar och hundekipage under jakten.

Vi funktionärer tackar för trevlig samvaro under jakterna och hälsar välkomna till kommande utbildningar i Jägareförbundet Skånes regi.  🙂

Foto: Gun Eriksson

Bildgalleri: