Populärt ungdomsläger för jägarungdomar allhelgonaveckan – anmäl dig nu!

tisdag, 4 oktober 2016

Utbildningsjakter 2013Jägareförbundet Skåne genomför traditionsenligt sitt populära ungdomsläger för jägarungdomar under allhelgonaveckan – 3–6 november.

Du räknas som ungdom tills det att du fyllt 25 år.

Du får under dagarna prova på olika former av ”skånejakt” – jakt med kortdrivare/stöthundar på rådjur/hare, klapp/trampjakt på hare och uppflogs/skymningsjakt på änder.

Vi bor i trivsamma stugor på Jägersbo Camping mitt i Skåne.

Nytt för året är att vi kommer att ha ett ungdomsutbyte med Jägareförbundet Blekinge och det kommer därför längre fram att ges möjlighet att gästa Blekinge på t ex sjöfågelsjakt, jakt med drivande hundar och kanske också älgjakt.

Du anmäler dig till Jägareförbundet Skåne e-post:vo9@jagareförbundet.se alt tfn:044-12 93 40 och kommer ca 14 dagar före lägerstarten att få ett antagningsbesked med detaljbestämmelser.

Läs mer här – http://jagareforbundetskane.se/evenemang/ungdomslager-for-ungdomar-over-15-ar-kombinerat-med-ungdomsutbyte-med-varmland/

Anmäl dig direkt för det är inte så många platser kvar!