Vi hade åtminstone ett strålande fint väder…….

söndag, 30 oktober 2016

Idag, söndagen 30 oktober, var det åter dags för utbildningsjakt på Jägareförbundet Skånes jaktmark – Olahus.

Klent med deltagare denna gång. Några av de föranmälda hade utan att höra a v sig valt att utebli från jakten, vilket tyder på dålig respekt för de funktionärer, som helt utan ersättning ställer upp och ser till att jakterna kan genomföras 🙁

Nåja, nu var det ju dessbättre så att de som trots allt deltog var pigga och glada 🙂

Tyvärr var det också klent med vilt under dagens jakt. Vi hade en del djur på fötter, men dessa valde att ta sig ut på ställen där vi inte hade placerat skyttar. Det där med att djuren är på ”himmaplan” stämde alltså idag också. Lite av jaktens tjusning , eller…?

Och, som anges i rubriken – vi hade åtminstone ett strålande fint väder…….