Kulvapenkursen har måst ställas in men kommer att genomföras längre fram!

tisdag, 11 april 2017

Den 22 april kommer Anders Hjortenbrink till Södra Gärds lilla fina skjutbana i Degeberga för att lära oss hur man på bästa sätt tar hand om sitt kulvapen. Vi får också lite tips om montering av kikarsikten, om personlig anpassning av vapnet.

Vi kommer också att prova på långhållsskytte, mest för att lära oss  våra egna begränsningar .

Fika och lunch ingår i kursavgiften. Du medför eget vapen och egen ammunition.

Läs mer här.https://jagareforbundetskane.se/evenemang/kulvapenkurs-handhavande-vard-tillpassning-inskjutning-mm/

Välkommen med din anmälan till vo9@jagareforbundet.se  alt 044-12 93 40.