Återträff för deltagarna i Ungdomslägret 2016

söndag, 21 maj 2017
Av: Uno

Återträff för deltagarna i Ungdomslägret 2016

Lördagen den 20 maj 2017 träffades 9 av deltagarna och ledarna från Ungdomslägret 2016 för skytteträning i skjutbiografen på Nordöstra Skånes Jaktskytte i Karstad. Det blev ett uppskattat återseende efter månader av kontakt mest via Facebook gruppen. Efter 2 timmars intensiv och realistisk skytteträning mot vilt i olika videosekvenser var deltagarna så här glada, se bild. Stort tack till skyttebiografen och Jägareförbundet Skåne för ett bra arrangemang!

Dag Olsson, ansvarig för Ungdomsgruppen

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.