Återträff för deltagarna i Ungdomslägret 2016

söndag, 21 maj 2017

Återträff för deltagarna i Ungdomslägret 2016

Lördagen den 20 maj 2017 träffades 9 av deltagarna och ledarna från Ungdomslägret 2016 för skytteträning i skjutbiografen på Nordöstra Skånes Jaktskytte i Karstad. Det blev ett uppskattat återseende efter månader av kontakt mest via Facebook gruppen. Efter 2 timmars intensiv och realistisk skytteträning mot vilt i olika videosekvenser var deltagarna så här glada, se bild. Stort tack till skyttebiografen och Jägareförbundet Skåne för ett bra arrangemang!

Dag Olsson, ansvarig för Ungdomsgruppen