Jaktskyttets ABC

söndag, 18 juni 2017
Av: Uno

Jaktskyttets ABC

Lördagens avslutade praktiska skytteövningar i kursen Jaktskyttets ABC gav både svar och aha-upplevelser för de 10 deltagarna. Övningarna ska likna jaktliga situationer och ge färdigheter i att själv förstå vad som ger träff och varför det blir bom.

 

Text och foto Fredrik Jönsson, jaktvårdskonsulent.

 

Bild:Mikael Smedberg instruerar Eva Suneson.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.