Jägareexamen på Skånska jakt&fiskemässan

måndag, 14 augusti 2017
Av: admin

För den som förberett sig finns möjligheten att avlägga den teoretiska delen av Jägarexamen under båda mässdagarna. Vid de senaste årens mässor har det varit många som skrivit det teoretiska provet. För att du säkert skall få plats så finns möjligheten att föranmäla sig via formuläret nedan.

Det finns provledare från Kristianstads Jaktskytteklubb som tar hand om dig som provtagare och du kan i lugn och ro sitta i Jägareförbundets monter och avlägga det teoretiska provet för jägarexamen.

Lördag och söndag klockan 11:00 och 15:00

Anmälan senast 10:30 respektive 14:30

Plats: Jägareförbundets monter, Stallet (byggnad 6)

Avgift: 250 kr (max ett prov per person och dag)

Anmäl dig här:

Ledsen. Detta formulär är inte längre tillgängligt.