Jägarungdomar under 25 år är välkomna till utbildningsjakt/harjakt på Skarhult – gratis!

lördag, 16 september 2017

Jägareförbundet Skåne inbjuder i samverkan med Sveaskog jägarungdomar under 25 år till utbildningsjakt/harjakt i Skarhults kronopark söndagen 1 oktober.

Vi samlas kl 0845 för information, genomgång av PM med säkerhetsbestämmelser och en liten hundförevisning.

Skyttarna grupperas sedan ut i förhåll och hundförarna intar sina startpositioner. Startsignal med jakthorn och jakten är igång. Två såtar på förmiddagen och en efter lunch. Vi skjuter hare och räv, men kommer att få skåda även dovvilt, rådjur och eventuellt också vildsvin under jaktens gång.

När det är tid för lunch kommer vi att grilla korv i anslutning till en av kronoparkens rastplatser

Det är helt gratis att delta, men du måste vara medlem i Svenska Jägareförbundet och ha löst det statliga jaktkortet.

Anmälan är obligatorisk och görs till Jägareförbundet Skåne, vo9@jagareforbundet.se alt 044-12 93 40

Välkommen  🙂