Nu är det tid att anmäla sig till utbildningsjakten på Agusa!

fredag, 15 september 2017

Jägareförbundet Skåne inbjuder till utbildningsjakt på vildsvin och dovhjort för nya jägare i Agusa vilthägn söndagen 24 september!

Vi samlas kl 1430 i hägnet och startar med att hägnchefen Mikael Wilhemsson informerar om hägnet och djuren där samt om den verksamhet som genomförs i hägnet. Han ger också tips om hur man skall bete sig på vakjakt och går igenom PM för den kommande vakjakten.

I samband med genomgången bjuds det på fika  och därefter är det dags att utgruppera till tornen för ett par timmars vakjakt. De djur som skyttarna lyckas fälla kommer efter jakten att passas instruktionsmässigt i hägnets viltslakteri.

Köttet kommer respektive skytt eller annan deltagare att få köpa till överkomligt pris..

Du anmäler dig till Jägareförbundet Skånes kontor i Kristianstad vo9@jagareforbundet.se alt 044-12 93 40 och får kort efter anmälan ett antagningsbesked med detaljbestämmelser för jakten.

Deltagaravgiften 800 kr (ungdomar under 25 år halva priset) skall vara inbetalt på länsföreningens bankgiro före jakten.