Trofébedömning på årets Jakt & Fiskemässa

tisdag, 12 september 2017
Av: Uno

Vid årets Skånska Jakt- & Fiskemässa inmättes 25 råbockar och en skalle av bäver. De tre största guldtroféerna av råbock kom från Skurup 140,3 poäng, från Lund 137,1 poäng och från Ronneby med 137,1 poäng. Poänggränsen för guld är 130.

På bilden syns en glad troféägare Joakim Johansson med trofé på 140,3 poäng.

Foto: Jenny Lövström.

Text: Fredrik Jönsson

 

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.