Andrarum/Brösarps skf genomför jaktfältskjutning 2 juni i Brösarp

tisdag, 15 maj 2018
Av: Uno

Det blir jaktfältskjutning 2 juni!

Eftersom det tyvärr råder skjutförbud på Sövdeborgs Jaktskytteklubb har Andrarum-Brösarps Skytteförening tagit det positiva beslutat att arrangera en skjutning den 2 juni 2018 (dvs den dagen som det var planerat skjutning på Sövdeborg). Det är anmälan mellan kl 10:00-12:00. Målen kommer huvudsakligen att vara av självmarkerande typ (pling mål) och skyttet sker med kulvapen laddade med ammunition i klass 4 (22LR). Deltar du får du även en lott vid denna skjutning!

Skyltat från Piraten, rv 19, norr Brösarp, mot lokalföreningen. Välkommen!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

By submitting a comment here you grant Jägareförbundet Skåne a perpetual license to reproduce your words and name/web site in attribution. Inappropriate or irrelevant comments will be removed at an admin's discretion.