Årets eftersöksekipage 2018

söndag, 20 maj 2018
Av: admin

Missa inte chansen att visa upp dina färdigheter som eftersöksekipage.

Skåne och Blekinge arrangerar detta arrangemang växelvis och det brukar vara mycket uppskattat av deltagarna. Det brukar ju ställa höga krav på hundar och hundförare, men kan också ses som ett roligt och nyttigt träningstillfälle för tävlingsdeltagarna.

Evenemanget genomförs i nordöstra Skåne den 17/6.
Samling är kl 09:00 vid Föreningen Furuboda (nedre parkeringen) strax söder om Åhus. Karta.
Utrustning: Klass 1-vapen, kula + 12 skott (övnings eller jakt) EJ SLUG, GPS för egen orientering, vatten, lunch/fika.
Ekipaget skall bestå av en eller två förare och en eller två hundar (dubbelekipage) hela tävlingen igenom. Ekipaget utser en skytt. Hela ekipaget bedöms (uppträdande, vapenhantering, hundhantering mm) under hela dagen.

Skyttet kommer att genomföras på skjutbanan i Fjälkinge där ekipagen skjuter vildsvinspasset.

Ett ekipage per krets.

Anmälan till vo9@jagareforbundet.se med era kontaktuppgifter. En anmälan per ekipage.

Välkomna önskar Jägareförbundet Skåne och Jägareförbundet Blekinge