Missa inte chansen att anmäla dig till vår uppskattade kurs ”Jaktskyttets ABC”

onsdag, 13 juni 2018

På fredag är sista chansen att anmäla sig till ”Jaktskyttets ABC” som genomförs kväll i simulator (M Target i Sjöbo) och kompletteras med praktikdag på Falsterbo jaktskyttebana.

Våra duktiga skytteinstruktörer finns på plats och instruerar.

Tyvärr är anmälningsläget för närvarande sådant att vi överväger att ställa in om inte fler anmälningar kommer in.

Kontakta vo9@jagareforbundet.se om du är intresserad.