Nu är det hög tid att anmäla sig till årets vildmarksläger för ungdomar 10-15 år

torsdag, 5 juli 2018

Vildmarkslägret är ett läger den 11-12 augusti för 35 barn/ungdomar i åldern 10-15 år med många spännande aktiviteter:

Du får prova på att:

• skjuta med luftgevär och pilbåge,
  • paddla kanot,
  • fiska och
  • snickra din egen fågelholk.

Du får lära dig mer om:

• allemansrätten/första hjälpen,
  • hundlydnad,
  • hundspårning och
  • djur och natur i Vilda lådan.

Vi avslutar första dagen med:

• tipspromenad om jakt och vilda djur med priser,
  • trubadur vid lägerelden och
  • att sova i militärtält.

Vi styckar ett vildsvin, som vi grillar och äter till middag. Lägret börjar lördag morgon 9.00. och slutar söndag eftermiddag 15.00. Lägret blir på Snogeholms strövområde vid Raftarp. Deltagaravgift 250 kronor.

Läs mer här: https://jagareforbundetskane.se/evenemang/vildmarkslager-for-barn-ungdomar-i-aldern-10-15-ar/

Frågor kan ställas till Jägareförbundet Skånes ungdomsansvarige Dag Olsson, mobil 070-933 72 42.