Nu är dags att anmäla sig till JF Skånes pyrsch/vaktjakt med kulvapen!

tisdag, 7 augusti 2018

Pürsch, vakjakt Jönstorp 2018-09-01—02

Det är nu hög tid att anmäla sig till Jägareförbundet Skånes populära utbildningsjakt med kulvapen, klass 1 – pürsch/vaktjakt på råbock, dovhjort och vildsvin!

Vi samlas vid Degeberga kyrka kl 1400.

Genomför inskjutning/kontrollskjutning på Södra Gärds skjutbana och inkvarterar oss därefter i Degeberga stugby.

Utbildningsgenomgång med säkerhetsbestämmelser och sedan utgruppering till jaktmarken där skyttarna tilldelas var sitt torn för kvällsvaktjakt.

Återsamling, passning av fällt vilt, instruktionsmässigt ledd samt korvgrillning.

Kort vila och tidig revelj med fika i respektive övernattningsstuga.

Morgonpasset i torn enligt kvällsmodellen.

Återsamling, passning av vilt och  slutsummering av erfarenheter från jakten.

Du har möjlighet att köpa fällt vilt.

Avgift: 1 000 kr, (ungdomar under 25 år halv avgift).

Anmälan till vo9@jagareforbundet.se

Frågor kan ställas till jaktledaren Uno Strand: uno.strand@jagareforbundetskane.se alt 0708-29 37 61