Gratis harjakt för ungdomar under 25 år i Skarhults kronopark 7 oktober!

måndag, 1 oktober 2018

Passa på nu. Det finns fortfarande några platser kvar på harjakten i Skarhults kronopark.

Jakten är avsedd för jägarungdomar under 25 år.

Sveaskog bjuder på jakten. Det är alltså GRATIS att delta.

Är du ny jägare och orutinerad så är detta ett bra tillfälle. Vi har rutinerade jägare på plats som ger tips och råd om hur du skall agera under jakten.

Vi kan också tillhandahålla så kallad uppsiktsjägare som står bredvid dig under jakten.

Jakten genomförs med stöthundar i drevet som skrämmer fram viltet mot de i förhåll utställda skyttarna.

Du kommer att få tillfälle att för en ringa penning köpa det vilt som du fäller och vi hjälper dig  med instruktioner när du ”passar” d v s tar ut inälvorna från djuret.

Kronoparken är viltrik så du kommer säkert att få möjlighet att se även större och vid denna jakt ett tillåtna vilt som dovhjortar, rådjur och kanske vildsvin.

Är du intresserad så anmäler du dig direkt till vo9@jagareforbundet.se alt tfn 010-584 70 42. Glöm inta att tala om ifall du behöver uppsiktsjägare.