Utbildningsjakt rådjur och småvilt på Fulltofta 23 november

måndag, 12 november 2018

Nu är det tid att anmäla sig till Jägareförbundet Skånes utbildningsjakt rådjur och småvilt på Fulltoftaområdet!

Jakten är i första hand avsedd för nya jägare, men även övriga medlemmar får delta om det inte blir fulltecknat.

Samling kl 0845, kort utbildningsgenomgång med bla säkerhetsbestämmelser och PM  för jakten.

Vi jagar med stöthundar i tre såtar med uppehåll mellan såt 2 och 3 för fika och korvgrillning. Du medför själv fika. Vi bjuder på korv.

Du har möjlighet att köpa fällt vilt till förmånligt pris.

Anmälan görs till Jägareförbundets kontor i Kristianstad vo9@jagareförbundet.se alt tfn 010-584 70 42. Ange ditt namn, medlemsnummer, mobilnummer, e-postadress, ev behov av bisittare/uppsiktsjägare samt ålder om du är 25 år eller yngre.

Deltagaravgift: 700 kr (300 kr om du är 25 år eller yngre). Du måste ha löst jaktkort och medlemsskap i Svenska Jägareförbundet är obligatoriskt.

Ev frågor om jakten kan ställas till jaktledaren Uno Strand, e-post uno.strand@jagareforbundetskane.se alt mobil 0708-29 37 61.

Referat från allhelgonaveckans undomsläger då vi jagade på det aktuella området:: https://jagareforbundetskane.se/2018/11/god-jaktlycka-pa-uppskattat-ungdomslager-for-jagarungdomar/

Välkommen