Bildarkiv från utbildningsjakterna i december 2018 på Järavallen respektive Olahus

lördag, 22 december 2018

Jägareförbundet Skåne anordnar utbildningsjakter för nya jägare med syftet att  introducera deltagarna i de olika jaktformer som förekommer i Skåne.

Vi disponerar en egen förhyrd jaktmark norr om Hässleholm, Olahus, men har också nyligen tecknat avtal med stiftelsen Skånska Landskap om att få disponera mark på ett antal strövområden Vitemölle, Fulltofta och nytt för detta år Järavallen.

Vi genomförde under december månad två utbildningsjakter en på Olahus och en på Järavallen.

Bifogar ett axplock av bilder från de båda jakterna, plåtade av Gun Eriksson:

Bildarkiv Järavallen:

Bildarkiv Olahus: