Den planerade eftersökskursen med Per ”Bula” Kristoffersson riskerade att ställas in – nu fulltecknad!

onsdag, 20 februari 2019

Den planerade eftersökskursen med Per ”Bula” Kristoffersson riskerade att ställas in, men är nu fulltecknad!
Antagningsbesked kommer att skickas ut med detaljbestämmelser till de som antagits till kursen!

Vi behöver 5-7 elever till för att kursen skall genomföras och kommer fredagen 1. mars att ta ställning till om den skall genomföras.

Kursledare: Per ”Bula” Kristoffersson, professionell och välkänd eftersöksjägare som delar med sig av sin mycket stora erfarenhet

Kursinnehåll: Spårhundens träningsmetoder, praktiskt eftersök, eftersöksskytte och stationsövningar för hundförarna.

Tid: Veckoslutet 23–24 mars (ändring av ursprungstiden)!

Plats: Utanför Kågeröd i NV Skåne (detaljer enligt antagningsbesked).

Kontaktperson: Ingmar Tykesson, mobil: 070-528 20 96, epost: ingmar.tykesson@live.se

Pris: 3 200 kr (JF Skåne subventionerar halva avgiften för sina medlemmar).

Anmälan: Bindande anmälan till vo9@jagareforbundet.se  alt tfn:010-584 70 42 senast 2019-02-28!

Om vi får tillräckligt många anmälda kommer antagningsbesked med detaljbestämmelser att skickas ut ca 14 dagar före kursstart.

Bild från Jägareförbundets bildbank.