2019 Utbildningsjakter

måndag, 18 mars 2019

JFB Skåne utbildningsjakter 2019

Mål: Att utbilda jägare i olika former samt i de säkerhetsbestämmelser, den jaktetik och de övriga regler som gäller vid jakt (nya jägare och ungdomar prioriteras)

Deltagare: Max 12/jakttillfälle (vid andjakter dessutom 6 apportörer)

Deltagaravgifter per person och jakttillfälle:

Andjakt, Skarhult: 700 kr (ungdomar under 25 år 300 kr) Hundförare (apportör): 200 kr

Pürsch & vaktjakt, Jönstorp: 1 000 kr (ungdomar 500 kr. Logi och enkel förtäring ingår) Pürsch & vaktjakt, Agusa: 800 kr (ungdomar 400 kr)

Övriga jakter: 700 kr (ungdomar 300 kr)

Sista anmälningsdag: se respektive aktivitet/kurs i kalendariet.

Om inget är angivet så gäller att anmälan ska göras senast två veckor före aktuell aktivitet/kurs till:
Jägareförbundet Skåne, tfn 010-584 70 42, adress: Box 572, 291 25 Kristianstad. E-post: vo9@jagareforbundet.se

I anmälan ska anges namn, adress, telefonnummer, e-postadress samt personnummer och/eller medlemsnummer.

Du som vill vara med är givetvis redan medlem i Svenska Jägareförbundet, eller så är du välkommen att bli det!

Uppdaterat och aktuellt program finns alltid på www.jagareforbundetskane.se