Passa på nu att anmäla dig till vår nyttiga hagelskyttekurs – Jaktskyttets ABC!

onsdag, 5 juni 2019

Jaktskyttets ABC – kvällspass i skyttesimulator M Target i Sjöbo och heldag på jaktskyttebanan i Falsterbo

Vi börjar med ett träningspass en kväll i skjutsimulator, 25 alt 27 juni,där vi kan kolla i detalj hur du hanterar vapnet, ev fel i framförhållning mm.

Simulatorpasset följs sedan upp med ett heldagspass 30 juni på jaktskyttebanan i Falsterbo.

Allt under ledning av våra duktiga skytteinstruktörer.

Läs mer här https://jagareforbundetskane.se/evenemang/jaktskyttets-abc-grundkurs-gk-simulatorskytte-praktisk-hagelskyttedag-4/